Food Art Carnival Open Cooking Event

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

 Το Κids Cooking Club στη Γλυφάδα,προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους,με πολύ όρεξη αλλά και πολύ γλύκα να φτιάξουν υγιεινά κεράσματα για την πιο διασκεδαστική εποχή του χρόνου!! Στο πλαίσιο της διοργάνωσης και διεξαγωγής των δράσεων , με στόχο την επαφή περισσότερων παιδιών στη προσέγγισή τους με την διατροφική αγωγή, το Kids Cooking Club και ο chef Κυριάκος Μελάς, διοργανώνουν το τρίτο διαπολιτισμικό open event για παιδιά με γονείς όπου θα διασκεδάσουν δημιουργώντας νόστιμα υγιεινά γλυκίσματα αλλά και αλμυρά art snack συνδυάζοντας την μαγειρική τέχνη με την διατροφική ισορροπία αλλά και την εικαστική τέχνη,μέσω της διακόσμησης.

*Το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτής ροής για παιδιά 3-13 ετώνDSC01330 copy Πληροφορίες στο 2130030644 & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμμετοχής και δήλωσης γκρουπ Διάρκεια δράσης 30 λεπτά Για όλα τα μέλη - μαθητές του Kids Cooking Club,δωρεάν συμμετοχή

Για τα μη εγγεγραμμένα μέλη,συμμετοχή 10 ευρώ

Sweet Carnival Masks! RSVP: 2130030644 or email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. DRESS CODE: Your favorite costume or mask !

Cooking Party! Θέλεις μια Αλλιώτικη εμπειρία στο παιδικό fun? Για πολλά mastechef.... Κλείσε τo δικό σου party!
Επιλέξτε το Party σας!