Ομάδες και Εταιρίες

Ομάδες και Εταιρίες - Εταιρικές Παροχές
Παιδικές Εκδηλώσεις – Οργανισμοί/ Δήμοι/ Εταιρίες -
Kids Cooking Project

Kids Cooking Club - Σχολή μαγειρικής τέχνης για παιδιά, σε συνεργασία με τον Εχ. Chef Κυριάκο Μελά. Ο σχεδιασμός βασίζεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες της κάθε ομάδας, την οργάνωση της αντίστοιχης δραστηριότητας με έμπειρο προσωπικό και σωστό εξοπλισμό, καθώς και τη διεξαγωγή του προγράμματος σε χώρο επιλογής σας. Κάθε project που δημιουργείται είναι μοναδικό.
DSC05432-webDSC06587-webkids-cooking-web
Το πρόγραμμα του Kids Cooking Club περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την επιμέλεια του εργαστηρίου για το μαγειρικό project που θα επιλεχθεί. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις πρώτες ύλες, το display του χώρου, τον εξοπλισμό των παιδιών καθώς και τη διεξαγωγή του προγράμματος από τον Ex. Chef Κυριάκο Μελά, την καλλιτεχνική διευθύντρια του Κέντρου, εμψυχώτριες μαγειρικής (παιδαγωγούς πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ιστορικούς τέχνης, ζωγράφους κλπ), είτε καταξιωμένους μάγειρες συνεργάτες του εργαστηρίου μαγειρικής (ανάλογα το πρόγραμμα και τις ανάγκες διεξαγωγής). Ο σχεδιασμός μπορεί να αφορά (αναλόγως το project) αε 20 - 50 παιδιά ανά ομάδα διάρκειας 45 – 60 λεπτά και σε αυτήν τα παιδιά θα δημιουργήσουν τα μαγειρικά τους εδέσματα.

Η διεξαγωγή του εργαστηρίου ανεξαρτήτου project περιλαμβάνει όλες τις βασικές έννοιες – διαχείριση διεξαγωγής του Kids Cooking Club – Σχολή μαγειρικής για παιδιά με έμφαση στην διαδραστική προσέγγιση των παιδιών πάνω στα θέματα διατροφής, θρέψης, μάσησης, κατάποσης, υγιεινής τροφίμων, υγιεινής και κινησιολογίας στο χώρο της κουζίνας, στο σεβασμό στην πρώτη ύλη, καθώς και τεχνικές μέσα από την ατομική διαδικασία παρασκευής της συνταγής από τα παιδιά, στα πλαίσια του παιχνιδιού και της έμμεσης εμψύχωσης τους. Θα μάθουν για την καθαριότητα, τις συνθήκες και την επαφή τους με την μαγειρική, θα αναγνωρίσουν τα υλικά με τα οποία θα δημιουργήσουν ένα διατροφικά ισορροπημένο έδεσμα με βάση την υγιεινή διατροφή, ανάλογα το project και θα το πάρουν μαζί τους.