Ευρωπαϊκή Κοινότητα

 

Η επενδυτική πρόταση του Kids Cooking Club εγκρίθηκε ως καινοτόμος επιχειρηματική ιδέα
μέσω εγκεκριμένου προγράμματος από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα
με μία από τις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης.αρχείο λήψης

 

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ

0Το Πρότυπο Παιδικό Κέντρο Τέχνης & Δημιουργίας ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ δημιουργήθηκε το 2004. Είναι ένας μοναδικός χώρος εικαστικών τεχνών μουσικής και θεατρικής έκφρασης που φέρει την υπογραφή της παιδικής φαντασίας και δημιουργικότητας σε κάθε γωνιά του.

Η πρώτη, επίσημη Σχολή Μαγειρικής για παιδιά στην Ελλάδα, Kids Cooking Club συνεργάζεται με το Πρότυπο Παιδικό Κέντρο Τέχνης & Δημιουργίας ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ από την ίδρυσή του και συμπληρώνει τα εκπαιδευτικό του πρόγραμμά με τις δράσεις της.

 

 

Chef's Club of Greece - Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος

logo.jpgchef clubΤο Kids Cooking Club, η πρώτη σχολή μαγειρικής για παιδιά στην Ελλάδα ξεκίνησε συνεργασία με το Chef's Club την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος ως «Ακαδημαϊκός Συνεργάτης».
 
Το Kids Cooking Club λειτουργεί υπό της γαστρονομικές οδηγίες του γνωστού Executive Chef Κυριάκου Μελά, αποτελεί την πρώτη και μοναδική πιστοποιημένη σχολή μαγειρικής εξ’ ολοκλήρου για παιδιά στην Ελλάδα εκπροσωπώντας πλέον την χώρα μας και επίσημα  στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχει ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί ως μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαγειρικής για παιδιά που συνδυάζει την εκπαίδευση με τη δημιουργική ψυχαγωγία, ενώ αποτελεί ένα εκ των 10 δημιουργικών εργαστηρίων του Πρότυπου Παιδικού Κέντρου Τέχνης & Δημιουργίας ‘’ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ". Έχει συνεργασία με το πρόγραμμα ΠΑΔΕΙΑΤΡΟΦΗ by Epode  Πρόγραμμα πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Παιδείας και Υπουργείου Υγείας και πιστοποιείται ως «συνεργάτης στην εκπαίδευση μαγειρικής για παιδιά».
 Με την υποστήριξη ενός διευρυμένου δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών το Kids Cooking Club σχεδιάζει και υλοποιεί εκδηλώσεις που απευθύνονται σε παιδιά και γονείς καλύπτοντας όλο το εκπαιδευτικό, μαγειρικό και διατροφικό εύρος  μέσα από τις βασικές τεχνικές της μαγειρικής, την δημιουργική έκφραση και διασκέδαση των παδιών.

Ο Executive Chef Κυριάκος Μελάς τόνισε: «Νοιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση που το Chef's Club  η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, αναγνωρίζοντας ότι το έργο μας συνάδει με τις αρχές της Λέσχης, μας πιστοποίησε ως «Ακαδημαϊκό συνεργάτη».

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ - Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

                                                  ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ [800x600]

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ - Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας είναι από τα παλαιότερα στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1889 από τον Ιωάννη Χατζηκυριακό και τη σύζυγό του Μαριγώ με σκοπό την περίθαλψη ορφανών και άπορων κοριτσιών.