Εγκαταστάσεις

Η Σχολή Μαγειρικής για παιδιά Kids Cooking Club στεγάζετε σε αυτόνομο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο και τα μαθήματα μαγειρικής διεξάγονται σε δική τους κουζίνα που αφορά μόνο τα μικρά Μαγειρόπουλα. Η κουζίνα Μας  diafano kanelli

 

είναι διαμορφωμένη ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών με σκοπό την αποκλειστική διαχείριση της από αυτά. Όλος ο εξοπλισμός είναι προσαρμοσμένος σ το ανάλογο ύψος των παιδιών με τις ανάλογες επιφάνειες και συσκευές που απαιτούνται για την ασφαλή διεξαγωγή των μαθημάτων, (μαγειρικές εστίες, φούρνο, ψυγείο, ερμάρια, τραπέζια, σκαμπό και step για τα παιδιά).

Miele Logo copy

 

Τα σκεύη που χρησιμοποιούνται στη σχολή είναι ειδικά σχεδιασμένα και πληρούν όλες τις προδιαγραφές και τα κριτήρια για την ασφαλή χρήση τους από τους μικρούς Chef και είναι κατασκευασμένα από αρίστης ποιότητας υλικά π.χ. ειδικά πλαστικά μαχαίρια, (αποκλειστική χρήση και διάθεση από την σχολή), παιδικοί κόφτες, μίξερ χειρός κλπ. Όλα τα σκεύη και τα βοηθητικά εργαλεία χρησιμοποιούνται από τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους και την πρόοδο των μαθημάτων.

COOK SHOPNEW LOGO SANITAS GLOW  text

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Στη Σχολή Μαγειρικής για παιδιά, Kids Cooking Club τηρούνται όλες οι νόμιμες προδιαγραφές που ορίζονται από το κράτος για τη νόμιμη και ασφαλή λειτουργία της.

*Όλες οι πρώτες ύλες συντηρούνται και αποθηκεύονται πληρώντας όλους τους κανόνες και τις προϋποθέσεις υγιεινής ( μέσα σε τάπερ με αυτοκόλλητο ημερομηνίας λήξεως του προϊόντος, σε σωστή θερμοκρασία κλπ).

*Όλοι οι χώροι και οι εγκαταστάσεις καθαρίζονται και απολυμαίνονται με αντισηπτικά προϊόντα ISO 9002 – EN 46002 έναντι των μεταδιδόμενων ασθενειών.