Νέα Μαγειρική Χρόνια 2022-2023!

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022

Ξεκινάμε!

Έναρξη 3 Σεπτεμβρίου!

Η 1η επίσημη Σχολή Μαγειρικής για παιδιά στην Ευρώπη αρχίζει τα εκπαιδευτικά μαγειρικά προγράμματα διατροφικής αγωγής της νέας σχολικής χρονιάς!

Επιστρέφουμε στη κουζίνα του Kids Cooking Club!

Σας περιμένουμε με νέες, υγιεινές, πεντανόστιμες συνταγές για όλους τους μικρούς και μεγάλους μας σεφ, εκπαιδευτικά σχολικά προγράμματα και βεβαίως τα μοναδικά μας Cooking Fun Parties!

Πάντα με απόλυτη ασφάλεια, πλήρως εμβολιασμένο προσωπικό και υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών στα μαγειρικά εκπαιδευτικά προγράμματα διατροφικής αγωγής !

 

DSC 1571foto sef

 

 Αναλυτικά πληροφορίες-εγγραφές

➡️ https://www.kidscookingclub.gr/programs

Baby Chef 2-4 χρόνων

 Junior Chef 4-6 χρόνων

Kids Chef 6-8 χρόνων

Master Chef 9-12 χρόνων

Top Chef 13-16 χρόνων 

Cooking Parties

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Σχολείων

Private Cooking Lessons

 

! Το Kids Cooking Club επιλέχθηκε και εντάχθηκε στα Εργαστήρια  Δεξιοτήτων καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας από το Υπουργείο  Παιδείας για όλα τα σχολεία της χώρας από το Ινστιτούτου  Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ)

! Εγκρίθηκε ως καινοτόμος  ιδέα  από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα και το Υπουργείο Ανάπτυξης , με μία από τις κορυφαίες θέσεις της    κατάταξης.                                                                                                                  

! Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός συνεργάτης του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ  Πρόγραμμα πρόληψης παιδικής παχυσαρκία !Είναι Ακαδημαϊκός Συνεργάτης της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

 

Φυσικά συνεχίζουμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα  μέτρα ασφαλείας & τους νέους κανόνες υγιεινής διατηρώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά και τους γονείς!!!


Εγγραφές- Πληροφορίες

Γλυφάδα ☎️ 2130030644

Πειραιάς ☎️2104514888

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Και κατόπιν ραντεβού

 

Οι υποστηρικτές μας

logo Millhouse Cereals

 

 Έναρξη στον συνεργαζόμενο χώρο Πρότυπο Παιδικό Κέντρο Τέχνης Και Δημιουργίας Καλλιτεχνούπολη  στον Πειραιά την Τρίτη 13/09

 

The chef prepared a French cheese soup

 

Εγγραφή στο newsletter

Σας «κάνει όρεξη» να λαμβάνετε πρωτότυπες συνταγές, που κάνουν τη θρέψη απόλαυση και νέα για τις δράσεις μας;

Follow Us