Το Kids Cooking Club πάει στο ''The Ranch''!

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022

Στον  υπέροχο  χώρο ‘The Ranch’ σας προσκαλούμε να διασκεδάσετε στους ξέφρενους ρυθμούς της γιορτής του Halloween, σε ένα ανατρεπτικό event για όλη την οικογένεια!

Τα παιδιά θα ετοιμάσουν τα πιο fun art  της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής τέχνης, για το Halloween και θα ζήσουν ένα μοναδικό trick or treat party!!!

 Nιώσε τη μαγεία του να είσαι εσύ ο ίδιος Chef με γευστικές συνταγές που συνδυάζουν τη διατροφική ισορροπία με την καλλιτεχνική δημιουργία.

 

Σας περιμένουμε με χαρά!

Κυριακή 30 Οκτωβρίου

11.00-14.00

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

 

H 1η Επίσημη Σχολή Μαγειρικής για Παιδιά στην Ευρώπη στα πλαίσια των εξωτερικών δράσεων με το ’’Kids Cooking Truck’’, έχει στόχο να έρθει σε επαφή με περισσότερες οικογένειες και παιδιά συμβάλλοντας στην διατροφική παιδεία αλλά και  ποιοτικό δημιουργικό χρόνο, προωθώντας βιωματικά   την ισορροπημένη διατροφή με το fun food - healthy food.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

The Ranch 

Σοφικό Κορινθίας

T.K. 20004

Tel: +30 2741093800

 

Με την υποστήριξη

millhouse logo NO BACK

 

 

Λίγα λόγια για το kidscookingclub….. Τα Καταφέραμε!

• Το Kids Cooking Club επιλέχθηκε και εντάχθηκε στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας από το Υπουργείο Παιδείας για όλα τα σχολεία της χώρας από το Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ)

• Το Kids Cooking Club βραβεύτηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης ως διακεκριμένο πρόγραμμα Διατροφικής Αγωγής στην Ευρώπης . Η επενδυτική πρόταση του KidsCookingClub εγκρίθηκε ωςκαινοτόμος επιχειρηματική ιδέα μέσω εγκεκριμένου προγράμματοςαπό την Ευρωπαϊκή Κοινότητα, σε κορυφαία θέση κατάταξης. Επίσης…

• Το KidsCookingClub είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός συνεργάτης του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ Πρόγραμμα πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας.

• Το KidsCookingClub είναι Ακαδημαϊκός Συνεργάτης της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Chef’sClub Of Greece

 

ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΗΜΑΤΑ

 

 

 

 

Εγγραφή στο newsletter

Σας «κάνει όρεξη» να λαμβάνετε πρωτότυπες συνταγές, που κάνουν τη θρέψη απόλαυση και νέα για τις δράσεις μας;

Follow Us