Η βρώμη είναι ένα σιτηρό υψηλής διατροφικής αξίας. Aνήκει στο γένος Αβένα (Avena), το οποίο περιλαμβάνει καλλιεργήσιμα αλλά και άγρια είδη. Στη διατροφή του ανθρώπου…
Μερικές από τις θεραπευτικές ιδιότητες του μελιού παραμένουν ακόμα και σήμερα άγνωστες, γνωρίζουμε όμως πως το μέλι είναι κυριολεκτικά... φάρμακο. Το μέλι είναι ποιοτικά καλύτερο…
Η βιταμίνη D είναι μια κρίσιμη λιποδιαλυτή βιταμίνη που χρειάζεται το σώμα σου για να διατηρεί το ασβέστιο, το οποίο υποστηρίζει τις κυτταρικές διεργασίες, τη…
Όπως ο οργανισμός, έτσι και η διατροφή αλλάζει και προσαρμόζεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των εποχών. Οι ανάγκες του οργανισμού είναι ιδιαίτερα σημαντικές τον…
Ho...Ho...Ho... X-mas Open Cooking Event ....coming to Kids Cooking Club..... Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, 16.00 –22.00 H πιο όμορφη εποχή του χρόνου έφτασε! Για αυτό…
Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για να ενισχύσει κανείς το ανοσοποιητικό του προκειμένου να προστατευτεί από τις ιώσεις του χειμώνα. Στην άμυνα του οργανισμού…
Η πορτοκαλί κολοκύθα με τη γλυκιά γεύση είναι το απόλυτο φθινοπωρινό λαχανικό και η κατανάλωσή της ωφελεί την υγεία σε πολλά επίπεδα. Είτε πρόκειται για…
Το Kids Cooking Club,η 1η επίσημη σχολή μαγειρικής για παιδιά στην Ευρώπη, ταξιδεύει για μια ακόμη χρονιά στην Πάτρα! Το Kids cooking Club σε συνεργασία…
Η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, γνωστή και ως Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού («World Food Day») γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου, η μέρα αυτή, καθιερώθηκε το 1945…
Η κοιλιοκάκη είναι μια χρόνια πάθηση του εντέρου, η οποία προκαλείται από την ευαισθησία στη γλουτένη, μια πρωτεΐνη που υπάρχει στο σιτάρι, στη σίκαλη, στο…