Carnival Open Cooking Event @ Kids Cooking Club

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

Το 1ο διαπολιτισμικό Open Cooking Event για το 2019 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Περισσότερες από 300 οικογένειες ,επισκέφθηκαν την Δευτέρα 4 Μαρτίου το Kids Cooking Club,την 1η σχολή μαγειρικής για παιδιά στην Ευρώπη, στον χώρο της Γλυφάδας!

και συμμετείχαν σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά και πρωτότυπα Cooking Open Event του Kids Cooking Club!

Μάσκες, σερπαντίνες, μουσική πασπαλισμένα με ζαχαροπλαστική μαγεία, δημιούργησαν μια αποκριάτικη πανδαισία  στο Kids Cooking Club!

Οι μικροί μας φίλοι ντυμένοι με τα αγαπημένα τους κουστούμια μέσα από τη ζαχαροπλαστική, το παιχνίδι, την κοινωνικοποίηση και την εικαστική τέχνη, μαζί με τους γονείς τους έζησαν  ένα αξέχαστο βιωματικό αποκριάτικο party.

Επικεφαλής φυσικά ο αγαπημένος μας Executive Chef ,Κυριάκος Μελάς, που δημιούργησε  μαζί με τα παιδιά art snacks με μια γλυκιά Βάφλα με αλεύρι ολικής άλεσης,σε συνδιασμό με μια κρέμα από γιαούρτι,σοκολάτα υγείας,φρέσκα φρούτα ,δημητριακά και μπισκότα.

συνδυάζοντας τη νοστιμιά με την ισορροπημένη θρέψη και έτσι έμαθαν μοναδικά μυστικά για να κάνουν ένα λαχταριστό πιάτο υγιεινό και πρωτότυπα διακοσμημένο .


Στη μεγάλη αυτή γιορτή, τα παιδιά έφτιαξαν τις γλυκιές τους βάφλες με αλεύρι

στις βαφλιέρες διακόσμησαν με φρέσκα φρούτα, σοκολάτα αλλά και με τα μοναδικά μπισκότα            και διακόσμησαν με γλάσα.

και φυσικά όλα αυτά με την βοήθεια και την χρήση των προϊόντων

Από την γιορτή μας δεν θα μπορούσε να λείπει και η    μαζί με τον Δοντούλη,μας ενημέρωσαν για την σωστή υγιεινή των δοντιών  μοιράζοντάς δώρα.

 

 Μαζί μας επίσης ήταν και τα ελληνικά ζυμαρικά  ,δίνοντας δώρα ,παιδικά ζυμαρικά για μια ισορροπημένη και διασκεδαστική διατροφή.

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε για μια ακόμα φορά, υποσχόμαστε ένα ακόμα μαγικό μαγειρικό ταξίδι πολύ σύντομα στο Easter Open Cooking Event!

Που αλλού??

Μα φυσικά στο Kids Cooking Club!

Stay tuned!

 

 

Εγγραφή στο newsletter

Σας «κάνει όρεξη» να λαμβάνετε πρωτότυπες συνταγές, που κάνουν τη θρέψη απόλαυση και νέα για τις δράσεις μας;

Follow Us