Το γάλα γαϊδούρας είναι πλούσιο σε ανοσοσφαιρίνη και ως εκ τούτου βοηθά το ανθρώπινο σώμα να προστατευθεί από πολλές ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις, ενώ κανείς…
Οι μέλισσες και άλλοι επικονιαστές, όπως οι πεταλούδες και οι νυχτερίδες, απειλούνται όλο και περισσότερο από τις ανθρώπινες δραστηριότητες. Για αιώνες, οι μέλισσες -από τα…
Κεράσι: Ποια η διατροφική του αξία; Τα κεράσια είναι πλούσια σε χρωστικές φλαβονοειδείς ουσίες, που είναι γνωστές ως γλυκοζίτες ανθοκυανινών, όπως η λουτεΐνη, η ζεαξανθίνη…
16/6 ΞΕΚΙΝΑΜΕ! Μαγειρική Ζαχαροπλαστική Δημιουργία Ατελείωτο Παιχνίδι στους κήπους και άλλα πολλά… για ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Ηλικίες 4-15 χρονών Πώς…
Ο τόνος, αποτελεί μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, βιταμινών και ιχνοστοιχείων, ενώ ταυτόχρονα είναι ο ιδανικός τρόπος να συνδυάσετε μια εκλεπτυσμένη γεύση με μια ισορροπημένη διατροφή. Όμως,…
Aκόμη και μια λιχουδιά όπως το σοκολατένιο πασχαλινό αυγό, μπορεί να έχει οφέλη για την υγεία, αρκεί να επιλέγεται σωστά και να καταναλώνεται με μέτρο.…
Η Σαρακοστή τελείωσε και η Μ.Εβδομάδα έφτασε! Για κάποιους από εσάς μπορεί ν’ αποτελεί την τελευταία βδομάδα της μακράς νηστεία σας (~48 ήμερης) και για…
Είναι τα μανιτάρια λαχανικά; Αν και τα μανιτάρια κατατάσσονται συχνά στην ίδια κατηγορία με τα λαχανικά, στην πραγματικότητα πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση…