Για την ζύμη
210 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (κοσκινισμένο)
90 γρ.αλεύρι κίτρινο για πίτες (κοσκινισμένο)
150 γρ. νερό
1 κ.γ. αλάτι
Για την γέμιση
2 ματσάκια μάραθο ψιλοκομμένα
1 φοινόκιο ψιλοκομμένο
2 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3 κ.σ. τριμμένη φέτα
1/2 κ.γ. αλάτι
5 κ.σ. νερό
Για το ζυμάρι, αναμείξτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ζυμώστε καλά μέχρι να αποκτήσετε μια εύπλαστη ζύμη.
Αφήστε τη στην άκρη για λίγο να ξεκουραστεί.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το μάραθο, το φινόκιο και το φρέσκο κρεμμυδάκι μέχρι να μαλακώσουν.
Αδειάστε τη γέμιση σε ένα μπολάκι προσθέστε το αλάτι, τη φέτα, το γιαούρτι, ανακατέψτε και αφήστε τη να κρυώσει.
Με έναν πλάστη ανοίξτε τη ζύμη σε πολύ λεπτό φύλλο και με τη βοήθεια ενός ποτηριού (6-7 εκ διαμέτρου) δημιουργήστε στρογγυλα σχήματα.
Γεμίστε στο κέντρο με λίγη από τη γέμιση κάθε στρογγυλή λεπτή ζύμη.
Αλείψτε με νερό περιμετρικά, σκεπάστε με άλλο μια λεπτή ζύμη και πιέστε με τα δάχτυλα σας περιμετρικά ώστε να κολλήσουν οι άκρες.
Τέλος ψήστε τις μαραθοπίτες σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε δυνατή φωτιά για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρει χρώμα.